20 Haziran 2006 Salı

95 ANİMASYON BREAKFAST

Anadolu G.S.F ÇizgiFilmAnimasyon95
Renkli bir sınıf,renkli karakterler biraradaa:))
18 Haz 06 Pazar VazgalCafe Moda
Bu ilk buluşmamız ,uzun zamandan sonra ilk izlenimlerim.
Çoook değişmişiz; Bazı tavırlar aynı hep, yürüyüşler, gülüşler, anlatım biçimleri,espriler,tarzlarımızdan hemen birbirimizi hatırlıyoruz.

Onlarla beraber yeni arkadaşlarımızda oldu,eşler,sevgililer ve 2'de bebeğimiz var şimdi..
Geç katılanlarımızda oldu,Ossun yinede istemek önemli olan,beraber olmayı istemek,uzun bir aradan sonra bile..Tunçcum mesela Eskişehir'den geldi..Onur ailecek yanımızdaydı.Kaan'da öyle ama bebeğimiz daha çok küçük,o yüzden gelemediler..Ossun bu tek seferlik olmayacak.
Yakın zamanda da murat sayesinde yine beraber olucas,Düğünümüs varr ..Olaalaaaa :))
Fikir annesi ve babası olarak sevgili Başak ve leylacıms'a teşekkür ediorum..Eee bende Mekan konusunda da elimden geleni yaptıms.Umarım güsel tatlar alabilmişinizdir:-)

Fotoğraflarımızıda rapidshare'den upload ettim buraya yeniden linkleri ekliorum..

Download-Link :http://rapidshare.de/files/23492990/18_Haz_95_Anim.rar.html

Download-Link :http://rapidshare.de/file/23507413/18_Haz_95_Ani_02.rar.html

Özleyince anılarımdan çalmaktayım,
Düşlerime çalmaktayım anılarımdan..
Onlardan bir yakınan yok da,
Hırsızlar yakınıyor çaldıklarımdan.

Ö.Asaf

Uzun bir aradan sonra sizlerle birlikte olmaktan daha keyifli ne olabilir ki?
Teşekkürlerrrrr.....

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok ama çok güzeldi.Özellikle Tunç'a teşekkürler cidden ta oralardan kalktı geldi.Bir daha yapmalıyız bunu mutlaka..Herkesi
çok özlemişim herkeste birbirini özlemiş gördüğüm kadarıyla:)

MüjdeAlgül dedi ki...

Evet muratcımss Çookk iidii wallaa..Ama bisim çocuklar pek mutlu olmadı mı ne? kimseden ses seda yok..Neyse en yakın zamanda 2.sini yapmak gerek diorums..

Adsız dedi ki...

Müjde ve Murat size katılıyorum. Gerçekten birbirmizi çok özlemişiz. Birbirimizden uzak geçirdiğimiz bunca yıldan sonra ne kadar da çok güzel ve komik anılarımız varmış. Şimdi yine okullu olup sınıfları doldurabilseydik hiç te fena olmazdı hani... Emeği geçen herkese ve öncelikle de Çuf Çufa atlayıp kendini İstanbul'a ışınlayan Tunç'a çok teşekkürler..En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere.. Arayı fazla açmayalım lütfen. :))

Adsız dedi ki...

Müjde ve Murat size katılıyorum. Gerçekten birbirmizi çok özlemişiz. Birbirimizden uzak geçirdiğimiz bunca yıldan sonra ne kadar da çok güzel ve komik anılarımız varmış. Şimdi yine okullu olup sınıfları doldurabilseydik hiç te fena olmazdı hani... Emeği geçen herkese ve öncelikle de Çuf Çufa atlayıp kendini İstanbul'a ışınlayan Tunç'a çok teşekkürler..En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere.. Arayı fazla açmayalım lütfen. :)) Şafak (Bir öncekinde adımı yazmamışım) Bakınız space...

http://fimelsa.spaces.msn.com/

MüjdeAlgül dedi ki...

hahaha alemsinn Şafakcıms; Üşenmeemiş tekrar yasmışınn:))Hala resimleri yükleyemedinmi? pasword koymuştums..belkii ondan yükleyemiosundur, bi ara msn açda anlatimm sana ok..öpüldünss:)

Adsız dedi ki...

yaa ben buraya nasıl yazıldığını yeni kesfettim. illa blogger olmak gerekiyo sanıyodum. tatil dönüşü zihnim acıldı :P ehehee
resimlerin bir kısmını aksam indirebildim daha. ikinci kısmı da indircem. zaman yok mujdecim.
Herkese tekrar tesekkur etmek istiyorum. Cok guzel bi gundu. Erken ayrılmak zorunda kaldık biz tabii yetmedi. Siz takılmıssınız soora hainler :(
yatılı yapalım bi dahakini :)

öptüm. sevgiler

http://leylagezen.spaces.msn.com/photos/?_c02_owner=1

MüjdeAlgül dedi ki...

Ohh nihayet,tatilde yapmışıss ne güsel:))Aslında sizden sonra pek takıldık sayılmas..Bu yakada kalan tek ben oldum..Tüm ekip vapurla yolculuk etti..Ordan sonrasını bilemicemmm.
Yatılı yapalımdaaa ee gelen olur mu sencee? Gerçi gelmicem dienler bilem oradaydı ama neden olmasın ii fikir bencede:)

MüjdeAlgül dedi ki...

Bidahakine artık enriscimsss:)))

tcigdem dedi ki...

ne güzel :)